PLAAGDIERBESTRIJDING VECHT & AMSTEL

Ongediertebestrijding in Almere.

Wij bestrijden onder andere wespen, vliegen, vlooien, zilver/papiervisjes, mieren, spinnen, mollen, vogels en houtaantasters. Verder bestrijden wij knaagdieren zoals muizen en ratten.

Hoe kunt u ons bereiken?

Plaagdierbestrijding Vecht & Amstel is 7 dagen per week te bereiken. Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar en beschikbaar!
plaagdierbestrijding contact 06-10142365
Wij helpen u graag snel en vakkundig van uw ongedierte af.


Wie zijn wij?

Plaagdierbestrijding Vecht & Amstel is gespecialiseerd is in het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Wij zijn gecertificeerd en houden ons door middel van jaarlijkse bijscholingen op de hoogte van de nieuwste werings- en bestrijdingstechnieken.

Hoe gaan wij te werk?

Wij voeren ter plekke een inspectie uit. Bij de inspectie kijken we wat de overlast is en door welk ongedierte deze wordt veroorzaakt. We geven u advies en als bestrijding nodig is bepalen wij wat de beste bestrijdingsaanpak is.
Een belangrijk onderdeel van de bestrijding is de juiste nazorg. Wij bieden u de juiste nazorg, met controle op het resultaat van de toegepaste bestrijding, zodat ongedierte wegblijft en dat bij signalering van ongedierte direct een effectieve bestrijding kan plaatsvinden.